Atnaujintas „Infiniti FX“ nuo pirmtako skirsis pakeista priekine automobilio dalimi, kitokiu prietaisų skydelio apšvietimu, jau standartinėje įrangoje bus šildomos priekinės sėdynės. Automobilis bus siūlomas su nauja „Graphite Shadow“ spalva (ji pakeis „Platinum Graphite“), naujais 20 colių ratlankiais „FX35 Deluxe Touring Package“ versijai.

Ribotos serijos modelis yra sukurtas pagal visais ratais varomą FX35, tačiau išsiskirs mėlyna „Iridium Blue“ kėbulo spalva, 21 colio ratais, tamsaus atspalvio priekiniais žibintais, aliuminėmis stogo bagažinės sijomis, aliuminio pedalais, navigacijos sistema ir kt.

„Infiniti FX“ ir toliau bus siūlomas su V8, 5.0 l, 390 AG varikliu arba su V6, 3.5 l, 303 AG agregatu. Abu varikliai standartiškai derinami su 7 laipsnių automatine transmisija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją