Estiškos kilmės bankas „Inbank” pasirašė sutartį su ,,Autoplius.lt”, transporto pardavimo portalu, siekdami suteikti vartotojams daugiau mokėjimo galimybių įsigyti naują automobilį. Nuo spalio 5 d., pirkdami automobilį „Autoplius.lt“ portale, vartotojai galės gauti paskolą nuo 300 eurų iki 15 tūkst. eurų arba pasinaudoti „Smart lizingo“ paslauga. Pastaroji automobilio įsigijimui leis pasiskolinti nuo 15 tūkst. iki 30 tūkst. eurų.

„Inbank“ Lietuvos Filialo vadovas Vaidotas Rimeikis teigia, jog ši partnerystė – strateginis žingsnis, į kurio įgyvendinimą buvo įdėta daug pastangų.

„Autopaskola „Inbank“ grupėje yra vienas iš strateginių produktų. Estijoje jau ilgus metus bendradarbiaujame su „Auto24“ portalu, kuris yra rinkos lyderis ir didžiausias automobilių skelbimų portalas šalyje. Iki šiol Lietuvoje neturėjome tokio stipraus partnerio šiame sektoriuje, nes kurį laiką buvome susikoncentravę į produkto kūrimą ir automatizavimą, – teigia V. Rimeikis. – Partnerystė padės toliau stiprinti „Inbank“ poziciją rinkoje, o tai, ilgainiui, tikime, atvers daugiau galimybių bendradarbiauti su kitų šalių didžiausiais automobilių pardavimų portalais.“

„Inbank“ vadovas Lietuvoje taip pat pažymi, jog ši partnerystė padės gerinti klientų patirtį bei kurti naujus produktus, atliepiančius pasaulinės rinkos tendencijas.

„Pradėdami partnerystę su „Autoplius.lt“, tapome vienu didžiausių autopaskolos finansuotojų skaitmeninėje erdvėje visame Baltijos regione, tai skatina ir toliau fokusuotis į produkto vystymą ir patogumą“, – dalinasi V. Rimeikis.

„Autoplius.lt“ portalo vadovas Artūras Mizeras pažymi, jog Lietuvoje vis dar teikiama pirmenybė senesniems, pigesniems automobiliams, kurie įsigyjami mokant visą sumą iš karto. Tačiau, toliau kylant taršos suvaržymams bei kuro kainoms, didėja ir poreikis naujesnėms, mažiau taršioms transporto priemonėms. Nauji mokėjimo būdai, leidžiantys tokius automobilius įsigyti paprasčiau, galimai keis ir nusistovėjus pirkėjų įpročius.

„Mūsų skaičiavimu, Lietuvoje įsigydami naudotą automobilį finansavimu pasinaudoja iki 10% pirkėjų, tai yra 20-25 tūkst. automobilių sandorių per pastaruosius metus. Tokia dalis yra vis dar viena mažiausių, lyginant su kitomis Europos šalimis, – teigia A. Mizeras. – Finansavimo sprendimai pirkėjams tampa vis aktualesni, ypač augančių automobilių kainų kontekste. Bendradarbiaudami su „Inbank“, „Autoplius.lt“ platformoje galėsime pasiūlyti pirkėjams daug patogiau įsigyti norimus automobilius, o pirkėjui patrauklūs finansavimo sprendimai yra būtini siekiant šalies automobilių parko atsinaujinimo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją