Nesiimdamas tiesioginių operacinių atsakomybių, L.Belickas patars patars klientų finansavimo plėtros, draudimo ir kitų finansinių paslaugų strateginiais klausimais.

„Laimono patirtis ir žinios taps didžiuliu šuoliu į priekį mūsų klientams – galėsime rasti ir pasiūlyti jiems dar geresnius finansavimo bei draudimo variantus bei taip padėti sutaupyti“, – sakė Laurynas Boguševičius, „Deals On Wheels“ įkūrėjas bei direktorius.

L. Belickas turi ilgametę tarptautinę darbo finansų įstaigose patirtį. Paskutiniuosius 10 metų jis vadovavo „UniCredit Leasing Lietuva“, buvo „UniCredit“ Baltijos Šalių Valdybos narys. Šiuo metu eina „Orion Leasing“ vadovo ir valdybos pirmininko pareigas, yra Europos lizingo asociacijos Statistikos ir Rinkų komiteto pirmininkas.

„Matau „Deals On Wheels“ entuziazmą, tikiu komandos atsidavimu klientams ir aistra savo darbui. Neabejoju, kad šios savybės leis bendrovei sparčiai augti ir siekti rinkos lyderio pozicijų. Šios vertybės artimos ir man pačiam, todėl džiaugiuosi galėdamas prisidėti. „Deals on Wheels“ pavyzdys rodo, kad proveržis įmanomas net ir tokioje srityje kaip automobilių prekyba“, – savo sprendimą komentavo L. Belickas.

„Deals on Wheels“ specializuojasi konsultuoti naujus ir naudotus automobilius įsigyjančius klientus. Bendrovė taip pat vienintelė Lietuvoje prekiauja „Tesla“ ir „Seres“ elektromobiliais bei valdo pirmąjį Baltijos šalyse specializuotą elektromobilių saloną.

Metų pradžioje „Deals On Wheels“ pritraukė 250 tūkst. eurų investiciją, už šią sumą privatus investuotojas įsigijo 10 proc. bendrovės akcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)