Mazda 6“ aprūpinta naujais „Skyactiv“ linijos varikliais. Sedane montuojami „Skyactiv-G“ 2 litrų, 145 ir 165 AG, taip pat 2,5 litro, 194 AG benzininiai varikliai arba „Skyactiv-D“ 2,2 litro, 150 ir 184 AG griežčiausius emisijų standartus atitinkantis turbodyzelinis variklis.

Gamintojo išplatintame pranešime teigiama, kad automobilis tapo taupesniu, taip pat – klusnesniu. Be to, patobulinus važiuoklę ir vairo mechanizmą, automobilis tapo geriau valdomas, tylesnis, mažiau juntamos vibracijos.

Į naują modelį diegiamos naujausios koncerno saugos sistemos. „i-Activsense“ rinkinyje – pastovaus greičio palaikymo sistema, aplinkos stebėjimo sistema ir kiti elementai, leidžiantys identifikuoti potencialias grėsmes kelyje.

Salone – naujos priekinės ir galinės sėdynės, nauja apšvietimo sistema, o kalbant apie išorę, „Mazda 6“ modelis gavo naujas radiatoriaus groteles, naujus priekinius žibintus, taip pat naujus galinius ir stabdžių žibintus. Pagražėjo ir kėbulo linijos.

„Mazda 6“ montuojami nauji 17 arba 19 colių skersmens ratlankiai. Be to, „Soul Red Crystal“ spalva pakeičia ankstesnę tradicinę „Mazda 6“ spalvą „Soul Red“. Nauja spalva dar intensyvesnė. Nenorintiems raudonos spalvos, rinktis galima iš dar 8 spalvų.

Teigiama, kad „Mazda 6“ modelis Lietuvą pasieks antroje rugsėjo pusėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)