Tuo metu tridurio hečbeko bus atsisakyta dėl nepasiteisinančių pardavimų.

Didesnės sėkmės Pietų Korėjos gamintojas tikisi iš pirmą kartą pasirodysiančios sportiškos „i30“ versijos, kurią kuria specialus „Hyundai N Performance“ padalinys. Paparaciai jau užfiksavo šio automobilio bandymus įžymiojoje Niurburgo trasoje. Tikimasi, kad jis konkuruos su tokiais modeliais, kaip „Volkswagen Golf GTI“.

Kaip „Autocar“ patvirtino šaltiniai gamykloje, „Hyundai i30 N“ naudos Pasaulio ralio čempionate (WRC) kompanijos naudojamas technologijas ir 2 litrų darbinio tūrio turbobenzininį variklį, kuris turėtų leisti automobiliui pasiekti maksimalų 250 km/val. greitį.

Tuo metu „žemiškosios“ automobilio versijos turėtų naudoti šiek tiek modifikuotas dabartinių benzininių ir dyzelinių jėgainių versijas. Neatmetama ir hibridinė versija, kuri perimtų technologiją iš netrukus pasirodysiančio „Hyundai Ioniq“ modelio.

Daugiau detalių apie naująjį „Hyundai i30“ turėtumėme sulaukti rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)