„Tai – automobilis visiems. Kuriant naujos kartos „Hyundai i30“ dizainą buvo stengtasi žiūrėti ne tik į tipinio kliento profilį, bet labiau sutelkėme dėmesį į platų įvairių žmonių ratą“, – sakė „Hyundai Motor Group“ prezidentas ir vyriausiasis dizaineris Peteris Schreyeris.

Kadangi žmonių ypročiai ir pomėgiai tampa neatsiejama dalimi su technologijomis, „Hyundai Motor“ skelbia žengę dar vieną žingsnį pasiūlydami dinamiškesnį, taupesnį ir technologiškai pažangesnį automobilį.

Kaip skelbė britų leidinys „Autocar“, atnaujintas modelis bus siūlomas trijų kėbulo variantų: penkiadurio hečbeko, universalo ir keturdurio kupė, taikantis į Europos rinką.

Tuo metu tridurio hečbeko bus atsisakyta dėl nepasiteisinančių pardavimų. Didesnės sėkmės Pietų Korėjos gamintojas tikisi iš pirmą kartą pasirodysiančios sportiškos „i30“ versijos, kurią kuria specialus „Hyundai N Performance“ padalinys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)