Korėjiečiai kol kas neskelbia, kiek kainuos „Equus“, tačiau neoficialiomis žiniomis, kaina turėtų būti apie 60 tūkst. JAV dolerių (159,1 tūkst. Lt). „Hyundai“ šį sedaną planuoja pristatyti kaip „vertingą alternatyvą“ tokiems automobiliams kaip „Lexus LS“, „Mercedes-Benz“ S klasė, BMW 7 serija, „Audi A8“. Daugumos pastarųjų modelių kainos JAV rinkoje yra aukštesnės nei 60 tūkst. dolerių.

„Hyundai Equus“ bus varomas 4.6 l, V8, 385 AG varikliu, suderintu su 6 laipsnių automatine pavarų dėže. 100 km/val. greitį automobilis turėtų pasiekti per 6,5 sek. Kiek vėliau korėjiečiai žada pasiūlyti ir 5.0 l, V8, 429 AG variklį su 8 laipsnių automatine transmisija.

Kompanijos teigimu, „Equus Signature“ ir „Equus Ultimate“ turės daugybę modernių ir prabangių įrenginių, kurie niekada anksčiau nebuvo montuojami į šios kompanijos automobilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)