Nors „Lamborghini Huracán LP 610-4“ oficialiai bus pristatytas kitą pavasarį Ženevos automobilių parodoje, gamintojai jau išplatino pirmąsias šios naujienos nuotraukas ir pakankamai išsamią informaciją.

Kaip ir visi „Lamborghini“ modeliai, taip ir „Huracan“ pavadinimą gavo iš žymaus kovinio buliaus. Jo išvaizda nėra tokia drąsi kaip „Aventador“ ir primena evoliucionavusį „Gallardo“. Kėbulo gamybai panaudotas anglies pluoštas, o važiuoklei – ir aliuminis. Bendras svoris – 1422 kg.

Superautomobilyje bus montuojamas V10, 5.2 l, 610 AG (esant 8250 aps./min.) variklis, suderintas su septynių laipsnių dvigubos sankabos transmisija. Maksimalus sukimo momentas sieks 560 Nm (esant 6500 aps./min.).

„Lamborghini Huracán LP 610-4“ iki 100 km/val. galės šauti per 3,2 sek., o spidometro rodyklė kils iki 325 km/val. Žadama, kad vidutinės degalų sąnaudos bus 12,5 l/100 km.

Jis bus parduodamas nuo pavasario, tačiau apie kainas „Lamborghini“ kol kas nutyli.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)