Teigiama, kad kai kurias „Honda“ automobilių paviršiaus detales pradėjus suvirinti būtų galima atsisakyti įvairių sutvirtinimams reikalingų ir dabar naudojamų medžiagų ir taip sumažinti mašinų svorį, rašo „Reuters“.

„Honda“ planuoja išleisti milijardus jenų gamybos linijų atnaujinimui Japonijoje ir kitose šalyse. Pagal naujus gamybos metodus pirmiausia bus surenkami maži modeliai, o vėliau – visi šios markės automobiliai.

Neseniai „Honda“ Japonijoje pristatė naująjį „N Box“ modelį, kuris taps pirmuoju, gaminamu pagal naują kompanijos strategiją. Teigiama, kad nauji gamybos metodai leido „N Box“ svorį sumažinti 10 proc. bei sutaupyti gamybos kaštų.

„Honda“ tikisi, kad lengvesnių ir pigesnių automobilių gamyba suteiks jiems pranašumų siekiant įsitvirtinti besivystančiose rinkose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją