„Su „F 125!“ mes norime parodyti, kad didelių, patogių ir saugių sedanų laukia puiki ateitis, iš dalies ir todėl, kad jie galės važiuoti neteršdami aplinkos. Dėka sumanių sprendimų legendinė S-klasė žvelgia į ateitį“, – sakė „Daimler AG“ valdybos narys dr. Thomasas Weberis, atsakingas už „Mercedes-Benz“ automobilių vystymą.

„Mercedes-Benz F 125!“ išsiskiria aptakiu dizainu ir į viršų atsiveriančiomis durelėmis. Koncepcinis modelis yra beveik 5 m ilgio, 2 m pločio ir 1,43 m aukščio, važiuoklės bazė – net 3,33 m.

Koncepciniame „Mercedes-Benz F 125!“ pritaikyta kompanijos sukurta vandenilinė „F-CELL“ technologija. Gamintojų teigimu, keturvietis automobilis gali nuvažiuoti 1000 km neteršdamas aplinkos, iš kurių 50 km – elektriniu režimu.

Priekinius ir galinius automobilio ratus suka atskiri motorai, o bendra šio modelio galia siekia 313 AG, maksimalus sukimo momentas – . Iki 100 km/val. „Mercedes-Benz F 125!“ gali įsibėgėti per 4,9 sek.

„Mercedes“ specialistai tikisi, kad pagal šią koncepciją sukurto automobilio gamyba gali būti pradėta 2025 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją