Tokiu būdu kompanija siekia, kad 2020-aisiais 40 procentų jos automobilių būtų vienaip ar kitaip elektrifikuoti, rašo „Autoblog“.

Anot M. Fieldso, tai bus didžiausia istorijoje tikslinė „Ford“ investicija penkerių metų laikotarpiui. Per jį planuojama sukurti naujus iš tinklo pakraunamus bei tradicinius hibridus, taip pat dyzelinio ir elektrinio motoro „duetus“, plėtoti „EcoBoost“ technologiją ir vystyti „grynuosius“ elektromobilius.

Kompanijos vadovo teigimu, svarbiausia įmonei bus hibridų technologija. „Mes matome, kad 2018 metais iš tinklo įkraunami hibridai bus sparčiausiai augančios paklausos segmentas“, – spaudos konferencijoje įmonės gamykloje Dirborne (JAV) kalbėjo M. Fieldsas.

Jis atskleidė, kad „Ford“ jau kitąmet pristatys atnaujintą elektrinę „Focus“ modelio versiją su keletu svarbių patobulinimų. Svarbiausias iš jų – greito krovimo įranga, leisianti įkrauti bateriją iki 80 procentų vos per pusvalandį. Elektrinis „Focus“ viena įkrova galės nuvažiuoti apie 160 km.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)