Bendrovės „Autobrava” paslauga kompleksiška – vairuotojai čia gali ir kokybiškas padangas palankiomis sąlygomis įsigyti, ir nuimtas vasarines padangas palikti saugoti iki šaltojo sezono pabaigos.

Prieš keičiant padangas galima iš anksto registruotis telefonu, be to, tris savaites – nuo spalio mėn. 26 d. iki lapkričio mėn. 14 d. – servisas dirbs ilgiau: darbo dienomis nuo 8 iki 21 valandos, o šeštadieniais nuo 9 iki 16 val.

„Keičiantis sezonams padangų keitimas dažnam vairuotojui yra nedidelis stresas. Dažnam dėl to tekdavo atidėti visus darbus į šalį ir gaišti laiką ilgose eilėse. Tikimės savo klientus pradžiuginti greitu ir profesionaliu darbu – per vieną darbo dieną pajėgtume kokybiškai aptarnauti iki 100 automobilių“, – sakė UAB „Autobrava“ direktorius Jonas Bacevičius

Perkantiems padangas „Autobravoje” taikomos 20 proc. nuolaidos, o padangų montavimo ir balansavimo paslauga kainuoja 60-80 Lt. Tos pačios sąlygos galioja ne tik lengviesiems, bet ir komerciniams automobiliams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją