„Fiat 500C by Gucci“ bus galima rinktis iš dviejų spalvų: baltos ir blizgančios juodos. Automobilio stogas bus iš minkštos medžiagos ir siūlomas tik juodas su žalios-raudonos-žalios spalvų juosta. „Gucci“ akcentai puoš ir salono detales – sėdynes, pavarų perjungimo svirtį, kilimėlius, saugos diržus ir kt. Automobilis turės 16 colių ratlankius su raidžių kombinacija GG viduryje.

Standartinėje automobilio įrangoje bus automatinė klimato kontrolės sistema, septynios oro saugos pagalvės, „Blue&Me” sistema su galiniais automobilio statymo jutikliais, radijas su kompaktinių diskų ir MP3 grotuvu, oda aptrauktas vairaratis ir kt.

„Fiat 500C by Gucci“ kabrioleto užsakymai priimami nuo rugpjūčio. Automobilio kaina prasideda nuo 20 tūkst. eurų (69 tūkst. Lt). Palyginimui – prieš pusmetį pristatytas „500 by Gucci“ hečbekas kainavo nuo 17 tūkst. eurų (58,6 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją