Pasak gamintojų, autentišką dizainą išsaugojęs naujasis „Fiat 500C“ iš kitų kabrioletų išsiskiria dviejų sluoksnių panoraminiu stogu, kurį atidarius stogo arkos lieka savo vietose ir tokiu būdu vairuotojas ir keleiviai apsaugomi nuo aplinkinio triukšmo. Stogas gali būti atidaromas automobiliui važiuojant iki 96 km/val greičiu arba tik iš dalies atidaromas ir naudojamas kaip stoglangis.

Kabrioletas „Fiat 500C“ Lietuvoje siūlomas su vienu iš trijų benzininių variklių – 0.9 l/85 AG, 1.2 l/69 AG, 1.4 l/100 AG, ir vienu dyzeliniu 1.3 l/95 AG agregatu, kuris yra ekonomiškiausias visoje gamoje – jo degalų sąnaudos siekia 3,9 l/100 km. Įsigydami „Fiat 500C“, pirkėjai gali rinktis arba mechaninę, arba robotizuotą 5 laipsnių pavarų dėžę.

„Fiat 500C“ pirkėjai gali rinktis iš 11 kėbulo spalvų (6 pastelinės, 2 perlo, 3 „metallic“), o stogas gali būti juodas, raudonas arba šviesiai rudas.

„Fiat 500C“ Lietuvoje kaina prasideda nuo 48,7 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją