Išskirtinę sukaktį „Fiat“ pamini taip, kaip ir priklauso automobilių gamintojui. Jis specialiai šiai progai sukūrė kelis automobilius, visi jie – iš 500-osios serijos.

Fiat 500X“ krosoveris išsiskiria savo spalvine gama – jo išorė gali būti nudažyta „Pearl Tuxedo“ (balto perlamutro ir juodos) arba „Silver Tuxedo“ (sidabrinės pilkos ir juodos) atspalviais. „Tuxedo“ iš kitų išsiskiria juodais apvadais ant galinio vaizdo veidrodėlių, „Cinema Black“ slenksčiais, chromuotais langų rėmais bei 16 arba 17 colių skersmens tamsiais lengvojo lydinio ratlankiais, o interjere prie juodo prietaisų skydelio ir kitų detalių priderinti vario spalvos sėdynių apmušalai.

Krosoverio priekiniuose žibintuose panaudota LED technologija. Artimųjų ir tolimųjų šviesų LED žibintai kelią apšviečia 160 proc. ryškiau nei halogeniniai ir vartoja 66 proc. mažiau energijos.

Mažasis hečbekas „Fiat 500“ taip pat papuoštas išskirtiniu „120th“ apdaru. Jau standartinėje šio modelio įrangoje yra 7 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas su „Uconnect®“ operacine sistema, integruotos „Apple CarPlay™“ ir „Android Auto™“ sąsajos.

Erdviojo „Fiat 500L“ juodai baltą išorėje – blizgios juodos bei chromuotos detalės ant priekinių radiatoriaus grotelių, dvispalviai 17 colių skersmens ratlankiai, o viduje sėdynės padengtos pilku audiniu bei juoda oda. Jų vario spalvos siūlės bei išsiuvinėtas 500 logotipas suteikia išskirtinį tik šiam dizaino sprendimui būdingą kontrastą.

„120th“ paženklinti „Fiat“ modeliai parduodami su benzininiais ir dyzeliniais varikliais bei automatinėmis ir mechaninėmis pavarų dėžėmis.

Išskirtinis „Tipo Sport“

Ženevoje „Fiat“ pristato naująjį „Tipo Sport“ – penkerių durų hečbeką su 120 AG „Multijet“ varikliu bei automatine DCT pavarų dėže. Jo išorė nudažyta „Pastel White“ spalva, o užsakius, stogas gali būti juodas. Ta pačia tamsia kontrastine spalva dažomos ir šoninių galinio vaizdo veidrodėlių apdailos bei durų rankenėlės.

Daugybė „Tipo Sport“ išvaizdos elementų sufleruoja, kad tai – išskirtinis modelis. Čia kitokie nei standartiniame modelyje buferiai, šoniniai slenksčiai, galinis difuzorius, galinis oro aptakas, bei 18 colių skersmens ratlankiai.

Priekiniai žibintai gali būti pasirenkami „Bi-Xenon“ – jie užtikrina 30 proc. didesnį apšvietimą nei standartiniai.

Standartinėje kiekvieno „Tipo Sport“ įrangoje yra 7 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas su „Uconnect“ sistema. Jame rodoma ne tik pagrindinė automobilio informacija, bet ir prijungto telefono programos – kontaktai, kalendorius, žemėlapiai ir kitos.

„Tipo Sport“ yra 500 000-asis „Tipo“ automobilis, nuriedėjęs nuo konvejerio linijos. Per mažiau nei trejus metus nuo gamybos pradžios „Tipo“ tapo segmento lyderiu Italijoje bei pateko į „Top 10“ keturiose Europos valstybėse. Daugiau nei 70 proc. visų „Tipo“ modelių parduodama už Italijos ribų – tai antras didžiausią pasisekimą tarptautinėse rinkose turintis „Fiat“ modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)