Šis vidutinio dydžio SUV visureigis galės pasigirti nauju išorės ir vidaus dizainu, devynių laipsnių automatine pavarų dėže ir naujausiomis technologijomis. Gamintojų teigimu, naujasis „Jeep Cherokee“ puikiai įkūnija legendinio „Jeep“ prekės ženklo filosofiją ir šūkį – „Važiuok visur, išbandyk viską“.

„Jeep Cherokee“ pirkėjai galės rinktis iš trijų interjero komplektacijų, kurias įkvėpė egzotiškos pasaulio vietos – „Morocco“, „Grand Canyon“ ir „Vesuvio“.

„Jeep Cherokee“ vairuotojai galės rinktis iš trijų aukšto lygio visų varančiųjų ratų sistemų – „Jeep® Active Drive I“, „Jeep® Active Drive II“ ir „Jeep® Active Drive Lock“. Automobilio ratlankiai gali būti 17 arba 18 colių, priklausomai nuo komplektacijos.

Naujojo „Jeep Cherokee“ pirkėjai galės rinktis vieną iš trijų automobilio komplektacijų – „Longitude“, „Limited“ arba „Trailhawk“. Automobilis komplektuojamas su 2.0 litrų darbinio tūrio „Multijet II“ turbodyzeliniu 170 AG varikliu ir pirmąja šiame segmente devynių laipsnių automatine pavarų dėže. Taip pat bus galimybė pasirinki 140 AG 2.0 litrų darbinio tūrio variklio versiją su šešių laipsnių automatine pavarų dėže. Benzininių variklių mėgėjai galės rinktis „Jeep Cherokee“ su 3.2 litrų darbinio tūrio varikliu.

Lietuvoje naujasis „Jeep Cherokee“ debiutuos gegužės mėnesį, jo kaina prasidės nuo 131 tūkst. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)