Automobilių turguje netrūksta, tačiau autovežių atvažiuoja kur kas mažiau, nei iki naujų metų. Kai kur gali pastebėti, kai bandoma užvesti automobilius su išsikrovusiais akumuliatoriais. Automobilių pirkėjų mažai – kur ne kur į išrikiuotus automobilius dairosi grupelės vyrų.

Kaip DELFI teigė turgų valdančios bendrovės „Varanas“ vadovas Valentinas Naujalis, tokia situacija kartojasi jau eilę metų ir yra įprasta.

„Prekyba vyksta vangiai. Ši grandinė prasideda nuo Vakarų – mažiau atvyksta mašinų, tuo pačiu mažiau pirkėjų iš šiltų kraštų. Čia kaip užburtas ratas“, - DELFI teigė V. Naujalis.

Prekybos pagyvėjimo tikimasi ne anksčiau nei po mėnesio.

„Jei jau vasario pabaigoje ar kovo pradžioje prekyba nepagyvės – tada bus kažkas neįprasto. O dabar situacija įprasta“, - DELFI sakė V. Naujalis.

Kauno automobilių turgus yra didžiausias Europoje ir veikia daugiau nei 20 metų. Turgus užima apie 20 hektarų teritoriją, kurioje veikia 30 automobilių aikštelių. Vidutiniškai turguje eksponuojama apie 6000 automobilių, o šeštadienį jų kiekis padvigubėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (253)