Išbandyti automobilius, kuriuos vairavo profesionalūs lenktynininkai Jonas Gelžinis ir Robertas Kupčikas, galėjo visi įsigiję ar dovanų gavę šią paslaugą, tačiau pamatyti ir įsiamžinti su „Ferrari“ ir „Lamborghini“ galėjo visi norintys. Per dvi dienas automobiliai apsilankys net keturiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje.

Ketvirtadienio rytą legendiniai „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“ įsikurė Vilniaus prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ stovėjimo aikštelėje. Vakare išskirtiniai modeliai atvyko į „Nemuno žiedą“.

Penktadienį automobiliai išvyksta į pajūrį - „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“ bus eksponuojami Klaipėdos „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje. Penktadienio vakarą šie sportiniai galiūnai savo galimybes demonstruos Palangos „Eneos 1000 km lenktynių“ trasoje – čia juos išbandys pasivažinėjimo paslaugą įsigiję ar dovanų gavę automanai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)