Naujoji „Carminat TomTom®“ sistema su „IQ Routes“ technologija leidžia suplanuoti greičiausią kelio maršrutą, naudojantis milijonais kitų „TomTom“ navigatorių vartotojų patirtimi ir žemėlapių atnaujinimu visame pasaulyje. „Advance Line Guidance“ funkcija pateikia detalią informaciją apie kelio juostas, rodo panoraminį realių sankryžų vaizdą, pataria, kuria eismo juosta važiuoti. „Map Share“ technologija suteikia vairuotojams galimybę naudotis tūkstančiais nemokamų kelių žemėlapių atnaujinimų, kuriuos kasdien atlieka kiti „TomTom“ navigatorių vartotojai.

Nauja 4Go SD kortelė pateikia didesnę Europos dalį apimantį žemėlapį, apimantį Graikiją bei Rusiją. Viso sistema apima apie 50 šalių: Europos, Skandinavijos, Turkiją, Pietų Afrikos Respubliką.

„Carminat TomTom®“ sistema suderinama su kitomis „Renault“ multimedija sistemomis: Classic and Arkamys®, Plug & Music, Bluetooth® ir kt.

„Carminat TomTom®“ sistema yra sukurta pagal „Renault” reikalavimus. 70 proc. sistemos komponentų yra sukurti specialiai šiai sistemai, todėl ji yra integruota „Renault“ automobilių dalis, kuriai taikoma „Renault“ garantija. Nuo šių metų „Carminat TomTom®“ sistema bus montuojama ir į „Kangoo“, „Trafic“ bei „Master“ automobilius.

TNO tyrimų duomenimis, „Carminat TomTom®“ suteikia galimybę 16 proc. sutrumpinti kelią ir sutaupyti apie 18 proc. laiko, kuris galėtų būti iššvaistytas dėl neteisingai pasirinkto maršruto. Sistema padeda vairuotojui orientuotis kelyje ir sumažina stresą, todėl 12 proc. sumažina avarijų tikimybę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją