13 val. duomenimis, dėl buvusio ar besitęsiančio snygio sudėtingiausios eismo sąlygos šiuo metu Utenos apskrityje, Telšių, Radviliškio, Raseinių ir Prienų rajonuose. Čia visų valstybinės reikšmės kelių dangos su šlapio ar pažliugusio sniego provėžomis, slidžios.

„Kelių priežiūra“ apsnigtus ir slidžius kelių ruožus valo ir barsto, tačiau vairuotojai prašomi atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos šlapios arba drėgnos, mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visose apskrityse provėžoti, slidūs, vietomis su puraus sniego sluoksniu iki 10 cm.

Šiaulių, Panevėžio, Kauno, Vilniaus, Alytaus ir Marijampolės apskrityse snygis, kitur be kritulių. Oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, vakarų ir šiaurės vakarų Lietuvoje – iki 16 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją