Kaip sakė „Renault“ vyriausiasis dizaineris Larens van der Acker, naujasis „Logan“ kokybės atžvilgiu bus kur kas artimesnis vokiškiems automobiliams.

Kol kas naujos kartos automobilis kuriamas kodiniu pavadinimu „X52“. Anot Ackerio, jo išvaizda turės šiek tiek bendro su „Renault Fluence“, „VW Passat“ ir „Chevrolet Cruze“ modeliais. Kitais žodžiais tariant, naujos kartos automobilis atrodys jau žmoniškai, tačiau kainuos vis dar palyginus nedaug.

Kaip teigia Prancūzijoje leidžiamas „La Revue Automobile“, automobilio ilgis bus 4,6 m, jis turės milžinišką, net 500 l tūrio bagažinę ir bus varomas vienu iš keleto variklių: 1,4 ir 1,6 l darbinio tūrio.

Be to, naujo modelio pirkėjams už papildomą kainą bus siūlomos automatinės pavarų dėžės ir net LED žibintai. Be to, „Loagn“ bus dažomas ryškesnėmis, linksmesnėmis spalvomis.

Kaip teigia prancūzai, naujojo „Logan“ kaina Prancūzijoje neturėtų viršyti 13 000 eurų, t.y. 55 000 litų.

Dacia Logan
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją