MANIFESTO koncepcija nėra būsimas modelis – tai pareiškimas apie prekių ženklo siekį būti šalia klientų, kurie vis dažniau renkasi keliones lauke. Su šia koncepcija kartu plėtojamos vertybės ir savybės, kurios lėmė „Dacia“ automobilių sėkmę. Šiuo koncepciniu automobiliu „Dacia“ žengia dar vieną žingsnį į priekį ir siūlo transporto priemonę, kuri gali būti naudojama konkretesnėms užduotims, pavyzdžiui, saugoti aplinką arba padėti žygeiviams.

Turintis esmines savybes, bet vis tiek šaunus

MANIFESTO koncepcija iš naujo apibrėžia esminius dalykus, kad suteiktų dar paprastesnę ir tikresnę patirtį. Tarp keleivių ir aplinkos nėra jokių filtrų – nei durų, nei langų, nei priekinio stiklo.

Keleiviai taip pat gali būti arti gamtos ir tuo pat metu palaikyti ryšį su išmaniuoju telefonu teikiamomis paslaugomis: „Dacia“ paprastas, veiksmingas ir ekonomiškas „atsineškite savo įrenginį“ metodas leidžia visiškai integruoti išmanųjį telefoną į prietaisų skydelį ir borto kompiuterį. Ši sistema jau įdiegta keliuose šio prekių ženklo modeliuose, o ateityje bus tobulinama toliau.

Dacia MANIFESTO

MANIFESTO koncepcija taip pat atveria dar vieną naujovę, kuri bus įdiegta būsimuose modeliuose – „YouClip“. Tai – labai paprasta sistema, skirta įvairiems patogiems ir funkcionaliems priedams tvirtinti.

Galiausiai, kaip dažniausiai šaunumas „Dacia“ modeliuose suderinamas su naudingomis savybėmis, koncepcijai sukurtas vienas priekinis žibintas. Kam naudoti du, jei vienas suteikia visą reikiamą šviesą? Šį žibintą galima nuimti ir naudoti kaip galingą žibintuvėlį!

Tvirtas ir pritaikytas veikloms lauke

„Dacia“ automobiliai gerai žinomi kaip tvirti ir patikimi. Pavyzdžiui, „Duster“, „Jogger“ ir „Sandero Stepway“ išsiskiria kaip automobiliai, kuriais klientai gali pasikliauti keliaudami laukinėje aplinkoje. MANIFESTO koncepcija dar labiau praplečia ribas, paversdama automobilį tarpininku, sujungiančiu žmones ir gamtą.

MANIFESTO koncepcinis automobilis pasižymi visais visureigiams būdingais bruožais, įskaitant 4 varančiuosius ratus, didelius ratus ir kėbulą, sukurtą taip, kad atlaikytų sudėtingiausią reljefą.

MANIFESTO koncepcinis automobilis yra visiškai atsparus vandeniui: vidų galima valyti slėginiu purkštuvu.

Dacia MANIFESTO

Nuimami sėdynių apmušalai per kelias sekundes tampa miegmaišiais.

Ant stogo bagažinės galima vežti įvairius krovinius, nes bagažinės bėgiai įvairiai konfigūruojami. „Dacia“ jau išsiveržė į priekį su „Sandero Stepway“ ir „Jogger“ naujoviškais funkcionaliais stogo bėgiais, kurie netrukus pasirodys ir modelyje „Duster“.

Specialus išimamas akumuliatorius tiekia energiją per buitinį elektros lizdą, todėl MANIFESTO koncepcinis automobilis tampa energijos šaltiniu bet kokiai veiklai lauke, kai to reikia.

„ECO-SMART“

Pristatydamas MANIFESTO koncepciją, prekių ženklas siūlo savo viziją apie transporto priemonę, kurios poveikis aplinkai būtų minimalus. Kadangi jis yra kompaktiškas ir lengvas, sunaudoja mažiau energijos.

MANIFESTO koncepcinio automobilio pagrindinėse plastikinėse kėbulo dalyse yra nemažai perdirbtų medžiagų. „Starkle“ pavadinta medžiaga pagaminta iš jau apdoroto polipropileno ir turi dėmių efektą.

Viduje taip pat naudojamos natūralios medžiagos, pavyzdžiui, prietaisų skydelis padengtas kamštine medžiaga. Kaip ir naujausiuose „Dacia“ modeliuose, neliko dekoratyvinės chromo dangos.

Dar viena naujovė – koncepcinės beorės padangos, kuriomis siekiama tausoti aplinką ir padėti sutaupyti. Pagrindinis principas – ilgaamžiškumas: šios padangos yra atsparios pradūrimams ir tarnauja tiek pat laiko, kiek ir transporto priemonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją