Visgi „Model 3“ nepavyks išvengti iššūkių, rašo autoblog.com. Tikrą siurprizą parengė „Chevrolet Bolt“. Pasirodo, bent vienu atžvilgiu „Bolt“ yra pranašesnis už „Model 3“: oficialiai paskelbta, kad su „Chevrolet Bolt“ bus galima įveikti net 383 km atstumą.

Tokius skaičius „Chevrolet“ pateikė JAV aplinkosaugos agentūrai EPA. Naujuoju modeliu dar neprekiaujama. Jis turėtų pasirodyti 2016-ųjų metų pabaigoje. Didžiausią įspūdį, ko gero, daro tai, kad 383 km – tai beveik triskart ilgesnis nei pastarojo modelio pirmtako „Chevrolet Spark“ įveikiamas atstumas.

Šis nedidelis automobilis, visiškai įkrovus 19 kilovatvalandžių akumuliatorių, gali nuvažiuoti 132 km. Trigubai išaugę rodikliai gali nestebinti tik žinant, kad „Bolt“ yra sumontuotas 60 kilovatvalandžų akumuliatorius.

Naujoje „Chevrolet“ svetainėje „ChevyEVlife“ šiuo metu reklamuojamas ne tik „Bolt“, bet ir įkraunamas hibridinis „Volt“ modelis bei „Malibu“. „Chevrolet“ dar nepranešė „Bolt“ kainos, bet, anot įmonės atstovų, jis turėtų kainuoti mažiau nei 33,4 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)