Ši vizija įkūnija tai, kokiu keliu artimiausiais metais ketina eiti „Cadillac“. Kaip tvirtina gamintojas, tai bus prabangos kelias.

„Elmiraj“ koncepcija yra modernus požiūris į klasikinį, dvidurį didelį kupė. Šis modelis sujungia prabangą, galią ir optimalias proporcijas“, – teigė „Cadillac“ vyresnysis viceprezidentas Bobas Fergusonas.

Keturvietis „Elmiraj“ yra 5,2 m ilgio ir sveria apie 1800 kg. Galingai atrodančiam automobiliui reikia ir atitinkamo variklio. „Cadillac“ į šią koncepciją įtaisė 4.5 l V8 jėgos agregatą, kuris pasiekia 500 AG ir 680 Nm.

„Cadillac“ tvirtina, kad įkvėpimo sėmėsi iš 1967-ųjų „Eldorado“. Nors automobilio salonas toks pat modernus kaip ir dizainas, čia galima rasti ne tik 10 colių lietimui jautrų ekraną, bet ir analoginį spidometrą ir tachometrą.

„Cadillac Elmiraj“ koncepcinį automobilį sukūrė „General Motors“ dizaino studija iš Kalifornijos (JAV).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)