Vairuotojo pažymėjimas nemažai daliai jaunuolių – dar vienas žingsnis savarankiško gyvenimo link, kuris sukelia ir nemažai jaudulio. Dėl šios priežasties „Regitra“, siekdama padėti būsimiems vairuotojams pasiekti norimų rezultatų, jų laukia penktadienį nuo 13 iki 16 val. tuose „Regitros“ padaliniuose, kuriuose vyksta egzaminai. Daugiau informacijos apie tai rasite čia.

„Regitros“ egzaminuotoja Gina Malinauskienė teigė, kad neretai žmonės atvyksta laikyti egzamino, nežinodami, ko tikėtis. Būtent tam ir rengiama Atvirų durų diena, kurios metu būsimi vairuotojai galės pamatyti, kaip viskas atrodo iš arčiau, susipažinti tiek su aplinka, tiek su egzaminų procesu. Egzaminuotoja taip pat pridūrė, kad vairavimo egzaminai yra apipinti įvairiais mitais, kurie labai dažnai yra visiška netiesa.

„Štai kad ir vienas iš mitų: dažnai galvojama, kad egzamino metu kalbėti su egzaminuotoju tiesiog negalima. Taip tikrai nėra. Jei kažko nesupratote ar neišgirdote, tikrai galite perklausti ir pasitikslinti. Juk tai yra normalu ir žmogiška. Svarbiausia nebijoti ir klausti, jei kažkas yra neaišku“, – sakė Vilniaus filialo egzaminuotoja G. Malinauskienė.

Beje, įvairios naudingos informacijos prieš egzaminus – nuo virtualių vairavimo pamokų iki teorijos egzaminų temų – galima rasti „Regitros“ interneto svetainėje.

Atvirų durų dienos lankytojams bus suteikta proga išbandyti savo jėgas teorijos egzamine bei pabendrauti su egzaminuotojais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)