Kaip skelbiama gamintojo atstovų pranešime žiniasklaidai, žurnalo vertinimo komisija, įvairiose sąlygose išbandžiusi „Jeep Renegade Trailhawk“ modelį, liko sužavėta jo techninėmis charakteristikomis ir važiavimo bekele ypatybėmis bei vienbalsiai skyrė geriausio visureigio titulą.

Be to, žurnalas „4x4 Magazine“ šį kompaktišką visureigį pavadino geriausiu pasirinkimu vidutinės klasės iki 40 tūkst. eurų kainuojančių visureigių kategorijoje, o kitam šeimos nariui „Jeep Wrangler“ ketvirtą kartą iš eilės suteikė metų kietuolio titulą.

Prabangiausiame „Jeep Renegade“ gamos modelyje „Trailhawk“ sumontuotas 2 litrų darbinio tūrio „MultiJet“ variklis, išvystantis 170 AG jėgą. Jis komplektuojamas su 9 laipsnių automatine pavarų dėže ir stačioms nuokalnėms įveiki pritaikyta transmisija „Jeep Active Drive Low“.

Be to, kaip pažymi gamintojas, „Jeep Renegade“ simpatijas linkę atiduoti ne tik šios srities ekspertai, bet ir automobilių pirkėjai. Šis automobilis yra sėkmingiausiai parduodamas kompaktiškos klasės visureigis Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regiono rinkose – Melfio mieste Italijoje veikiančioje „Fiat“ gamykloje jau pagaminta per 180 tūkst. „Jeep Renegade“ modelių.

Prieš metus debiutavęs „Jeep Renegade“ jau yra spėjęs pelnyti įvairių apdovanojimų, tarp kurių – geriausio naujo automobilio ir geriausio visureigio 2015 m. apdovanojimai Italijoje, Ispanijoje ir Prancūzijoje, geriausio automobilio 2016 m. apdovanojimai Brazilijoje ir Graikijoje, geriausio savo klasėje visureigio 2016 m. apdovanojimas JAV.

„Jeep Renegade“ bazinės komplektacijos kaina Lietuvos rinkoje siekia 18 990 eurų, „Jeep Renegade Trailhawk“ modelis kainuoja 30149 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)