Susirasti ir užsisakyti vieną iš minėtų automobilių vartotojai gali įprastu būdu – per „Bolt“ susisiekimo programėlę, joje pasirinkus filtrą pagal automobilių modelius.

Pasak „Bolt Drive“ operacijų vadovo Lietuvoje Svajūno Aliukonio, naujausias pasiūlos papildymas 9 prabangesnės klasės automobiliais, nors ir simbolinis, bet tik patvirtinantis užsibrėžtus tikslus.

Bolt Drive nauji automobiliai

„Kai sakome, kad turime pasiūlyti alternatyvą nuosavam automobiliui pagal kiekvieno poreikius, reikia atsižvelgti ne tik į praktinius, bet ir emocinius dalykus. Pripažinkime, Lietuvos žmonės myli automobilius, mėgsta išbandyti naujus žymiausių pasaulio gamintojų modelius, tačiau konkrečiai kabrioletas mūsų oro sąlygomis dažniau yra svajonės įgyvendinimas, nei racionalus poreikis. Taigi, Vilniaus gatvėse nuo šiol matysime efektyviausiai išnaudojamus kabrioletus šalyje arba prieinamiausiai įgyvendintas automobilistų svajones”, – šypsosi S. Aliukonis.

Jo teigimu, sudominti užkietėjusius automobilių entuziastus dalijimosi automobiliais – ambicinga užduotis, kuriai svarbu pasiekti kuo platesnę vairuotojų masę, todėl modelių pasirinkimą „Bolt Drive“ didins nuosekliai.

Šiuo metu „Bolt Drive“ veikia Vilniuje, Rygoje, Jūrmaloje, Jelgavoje, Taline ir Lione, tačiau dar šiemet numatoma plėtra naujuose miestuose tiek Europoje, tiek Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją