Parodos lankytyjai taip pat pirmą kartą išvys BMW flagmano 7 serijos sedano prabangiausią ir galingiausią komplektaciją - „BMW M760Li xDrive“. Visais ratais varomas automobilis naudoja V12 benzininį variklį, kuris generuoja 600 AG galią ir leidžia šimto kilometrų greitį pasiekti vos per 3,9 sek.

Specialiai tokiam varikliui pritaikyta 8 laipsnių automatinė pavarų dėžė, įvairius reguliavimo režimus turinti pakaba, ypač prabangiai įrengtas salonas, specialūs ratlankiai, specialūs stabdžiai, specialūs apdailos elementai ir taip toliau, ir panašiai. Šie atributai yra tai, apie ką stende parodoje susidomėjusiems pasakoja BMW atstovai.

O susidomėjusių netrūksta – visus keturis septintukus (čia pat stovi ir hibridiniai „BMW 740e iPerformance“ bei„BMW 740Le iPerformance“) nuolat apgulę ar salonuose įsėdę žurnalistai, tad nufotografuoti automobilį be žmonių kadre tampa iššūkiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)