Naujasis visureigis, kuris, „Autocar“ žiniomis, turėtų vadintis GLS arba MLC, JAV bus gaminamas kartu su naujuoju ML modeliu.

„Šis naujas modelis, kuris bus gaminamas Alabamoje, yra svarbus mūsų augimo strategijos elementas. Tai yra vienas iš dešimties naujų modelių, kuriuos per artimiausius 4 metus pristatysime visuose segmentuose“, – sakė „Mercedes“ vadovas Dieteris Zetsche.

GLS nebus toks praktiškas kaip M-klasės visureigis, tačiau pirkėjus vilios sportiškesniu keturviečiu salonu ir iš CLS sedano paveldėtais stiliaus akcentais.

Tai bus BMW X6 konkurentas. Šis kupė stiliaus visureigis pasirodė 2009 m. ir jau pasiekė 120 tūkst. vnt. pardavimų ribą. Tokio tipo automobilį ruošia ir „Audi“ – Q6 pavadintas modelis turėtų debiutuoti 2016 m. Su minėtais visureigiais konkuruos ir naujasis „Range Rover Sport“, kuris bus parduodamas nuo 2013-2014 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją