BMW X5 ir X6 pirkėjai galės užsisakyti „BMW Individual“ paketą, kuris pasižymės tuo, kad kėbulo spalvų gamoje bus „Citrine Black Metallic“ pasirinkimas, o durų slenksčius papuoš „BMW Individual“ užrašas. Gamintojų teigimu, BMW X5 daugiau vairavimo malonumo suteiks nuo šiol į „Sport“ paketą įeinantis oda aptrauktas naujas vairaratis su integruotomis pavarų perjungimo mentelėmis.

BMW X5 ir X6 „Exclusive Edition“ modeliai išsiskirs naujomis kėbulo spalvomis „Platinum Bronze Metallic“ (BMW X5) ir „Mineral Silver Metallic“ (BMW X6), išskirtinėmis oda aptrauktomis sėdynėmis, naujo dizaino 20 colių ratlankiais.

Be to, gamintojas pranešė, kad „BMW X5 xDrive30d“ bus galima užsisakyti su „BMW BluePerformance“ technologija, dėl kurios ši versija jau dabar atitiks tik 2014 m. įsigaliosiantį „Euro 6“ taršos standartą. BMW teigimu, ši X5 versija su 245 AG dyzeliniu varikliu į aplinką išskirs 198 g/km, o vidutinės sąnaudos bus 7,5 l/100 km.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją