Pranešime žiniasklaidai skelbiama, kad BMW X7 kėbulo ilgis 5 151 mm, plotis – 2 000 mm, o aukštis – 1 805 mm. Ratų bazė siekia 3 105 mm.

Standartinėje BMW X7 įrangoje yra adaptyvūs LED žibintai, o papildomai galima užsakyti „BMW Lazerlight“ technologiją – su ja tolimosios šviesos tamsiu paros metu matomumą padidina net iki 600 metrų. Jos išsiskiria ir išvaizda – pačių žibintų su „BMW Lazerlight“ technologija viduje yra melsvi X formos elementai.

Standartiškai ant automobilio montuojami 20 colių skersmens lengvojo lydinio ratlankiai, o 21 bei 22 colių gali būti pasirenkami papildomai.

BMW X7 turi septynias sėdimas vietas. Trečioje sėdynių eilėje yra dvi įprasto dydžio sėdynės su porankiais, puodelių laikikliais ir USB jungtimis. Antroje eilėje standartiškai yra trys sėdimos vietos, tačiau galima užsakyti dvi komfortiškas sėdynes. Visos jos taip pat yra valdomos elektra, o bagažinės talpa, priklausomai nuo sėdynių išdėstymo, svyruoja nuo 326 iki 2 120 l.

Gamintojas giriasi, kad kiekvienas BMW X7 turės „Vernasca“ apdailą, standartinėje įrangoje esančias sistemas, tokias kaip keturių zonų klimato kontrolė, trijų dalių panoraminis stogas ir Ambient“ interjero apšvietimas.

Papildomai galima užsakyti naujieną – penkių zonų klimato kontrolės sistemą, „Bowers & Wilkins“ garso sistemą, „M Sport“ paketą bei daugybę „BMW Individual“ automobilio pritaikymo asmeniniams poreikiams detalių.

Kiekviename BMW X7 montuojamas „BMW Live Cockpit Professional“ su dviem 12,3 colio skersmens ekranais – vienas yra prietaisų skydelyje, kitas – centrinėje konsolėje.

Pradžioje – trys varikliai

Pirmieji BMW X7 Europoje galės būti užsakomi su trimis varikliais – šešis cilindrus turinčiais benzininiu ir dviem dyzeliniais. „BMW X7 xDrive40i“ su šešių cilindrų eilėje varikliu pasiekia 250 kW / 340 AG.

„BMW X7 xDrive30d“ pasiekia 195 kW / 265 AG, o BMW X7 M50d pasiekia 294 kW / 400 AG.

Automobiliai komplektuojami su 8 laipsnių automatinėmis pavarų dėžėmis.

Standartinės įrangos dalimi tapo adaptyvi pneumatinė pakaba su elektra kontroliuojamais amortizatoriais. Ši leidžia automobilio prošvaisą keisti 80 mm amplitude.

Gausiame papildomos įrangos sąraše – „OffRoad“ paketas, kuris lemia, kad automobilyje sumontuojamas papildomas mygtukas, leidžiantis pasirinkti vieną iš keturių važiavimo režimų – pritaikytą smėliui „xSand“, žvyrui „xGravel“, akmenuotai dangai „xRocks“ arba sniegui „xSnow“.

Visi BMW X7 bus gaminami JAV esančioje Spartanbergo gamykloje – ten pat, kur surenkami X5 bei kiti X serijos SAV modeliai. Automobilį galima užsisakyti jau dabar, o pirmieji modeliai klientams bus pristatyti 2019 m. pavasarį. BMW X7 kaina prasideda nuo 92 490 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)