„Paceman“ sukurtas pagal pirmą „Mini“ keturdurį modelį „Countryman“, kuris 2012 m. turės ir „Roadster“ versiją.

„Dabar planuojame imtis inžinerinių darbų ir po kelių mėnesių pranešime tikslią šio modelio debiuto datą“, – sakė I.Roberstonas. Jis pridūrė, kad serijinis „Paceman“ bus kiek kitoks nei koncepcija, tačiau panašumai esą bus akivaizdūs.

Koncepcinis „Mini Paceman“ yra dviduris, keturių sėdimų vietų. Iš priekio koncepcinis jis panašus į daugumą „Mini“ šeimos narių, tačiau galinė automobilio dalis jį išskiria iš kitų ir pabrėžia jo sportiškumą. Specialiai šiam modeliui sukurti 19 colių ratlankiai.

Detroite demonstruojamas 4,1 m ilgio, 1,7 m pločio ir 1,5 m aukščio „Paceman“ po variklio gaubtu turi „Mini John Cooper Works“ 1.6 l darbinio tūrio benzininį variklį. Keturių cilindrų agregatas išvysto 211 AG, o jo maksimalus sukamasis momentas siekia 260 Nm, kuris specialia funkcija gali būti padidinamas iki 280 Nm.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją