BMW X3
Gamintojų teigimu, naujai pristatomas SAV klasės visureigis BMW X3 – vienas universaliausių šios klasės automobilių. Jis ne tik suteiks naujų vairavimo pojūčių, bet taip pat patiks erdvumą vertinantiems vairuotojams. Erdvesniame šio automobilio salone taip pat bus patogiau ir ant užpakalinės sėdynės esantiems keleiviams. Naująjį „BMW X3“ jau galima įsigyti Lietuvoje ir jo kaina prasideda nuo 141,9 tūkst. Lt.
BMW Concept 6 Series Coupé
Tuo tarpu 6-os serijos koncepcinis kupė (6 Series Concept Coupé), kaip teigia gamintojai, yra tarsi duoklė daugiau nei 70 metų puoselėjamai BMW dizaino tradicijai.
BMW 5 serijos Touring
Naujasis „BMW 5 Touring“ Paryžiuje bus demonstruojamas su naujais varikliais, tarp kurių trečiasis benzininis variklis „528i“ ir du nauji dyzeliniai varikliai – „525d“ ir „535d“. Pirmuosiuose keturių varančiųjų ratų „Touring“ modeliuose bus įmontuoti „535i xDrive“ ir „530d xDrive“ agregatai.

„BMW xDrive“ visų keturių varančiųjų ratų sistema bus taip pat įdiegta 5-osios serijos sedane, kurį (kaip ir „Touring“ modelį), bus galima įsigyti su „535i xDrive“ ir „530d xDrive“ varikliais. Be to, šios klasės modeliui „550ixDrive“ pirmą kartą pritaikyta keturių varančiųjų ratų sistema su 8 cilindrų varikliu. 5-osios serijos automobiliai „xDrive“ bus parduodami nuo 2011 m. pavasario, o ateityje visuose 5-os serijos modeliuose „Gran Turismo“ planuojama įdiegti visų keturių varančiųjų ratų sistemą.

Gamintojai teigia, jog be šių naujovių BMW 5-os serijos sedano ir „Touring“ modeliai taps dar dinamiškesni, nes jiems bus pritaikytos „M Sport“ modifikacijos, kurios pirmą kartą ir bus pristatytos šioje Paryžiaus automobilių parodoje. „M Sport“ paketą bus galima pritaikyti ne tik 5-osios serijos modeliams, bet ir naujajam „BMW X3“.

BMW Concept ActivE
Dar viena BMW naujiena, kuri bus pristatyta Paryžiuje, tai – 1-osios serijos kupė modelio pagrindu sukurtas keturių vietų, aplinkos neteršiantis, elektromobilis „BMW Concept ActiveE“, varomas ličio jonų baterijos. „BMW Group“ nuo pat „Mini E“ elektromobilių gamybos pradžios ir toliau aktyviai dalyvauja, kuriant tokio tipo automobilius.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją