„Bentley“ visureigis bus gaminamas Crewe padalinyje Anglijoje, o tai leis sukurti 1000 darbo vietų. Kompanija čia per artimiausius 3 metus investuos 800 mln. svarų sterlingų, kurie bus skirti naujų modelių kūrimui.

„Bentley“ gerbėjai visame pasaulyje laukia pirmojo šios markės SUV visureigio. Tai bus dar vienas tikras „Bentley“ – galingas, išskirtinis ir sėkmingas“, – įsitikinęs „Bentley“ markę valdančio „Volkswagen AG“ koncerno vadovas Martinas Winterkornas.

Neoficialių šaltinių teigimu, šis modelis dalinsis platforma su naujos kartos „Audi Q7“ ir „Porsche Cayenne“.

„Bloomberg“ praneša, kad remiantis ankstesniais kompanijos vadovų pranešimais, „Bentley“ SUV galėtų kainuoti apie 180 000 eurų (621,5 tūkst. Lt).

„Bentley“ žada, kad naujasis SUV visureigis atitiks šios markės kertines savybes – prabangą, galią, kokybę ir surinkimo meistriškumą. Taip pat teigiama, kad šio modelio dizainas išsiskirs iš kitų „Bentley“ automobilių, bet kartu ir išlaikys šios markės bruožus. Kompanija drąsiai teigia, kad tai bus prabangiausias ir galingiausias SUV klasės visureigis rinkoje.

DELFI primena, kad „Bentley“ 2012-ųjų Ženevos automobilių parodoje pristatė SUV klasės visureigio koncepciją „EXP 9 F“, tačiau sulaukusi dviprasmiškos reakcijos, nutarė šią viziją perkurti.
Bentley EXP 9 F
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)