Prabangių automobilių gamintojas iš Britanijos pradėjo vilioti vieno iš konkurentų „Maybach“ klientus, tarp kurių buvo ir minėti filmo „Bulvarinis skaitalas“ žvaigždė, reperis bei Ispanijos monarchas.

„Sprendimas likviduoti „Maybach“ markę yra verslo galimybė mums ir mes ruošiamės tuo pasinaudoti“, – sakė „Bentley“ vadovas Wolfgangas Duerheimeris.

„Daimler AG“ koncernas praėjusių metų lapkritį pranešė, kad nutrauks prabangių „Maybach“ gamybą nepaisant to, kad ši markė turėjo tokių prisiekusių klientų kaip Jay-Z, kuris ne tik važinėjo vienu iš modelių, bet ir nepagailėjo kito „Maybach“ automobilio ir subjaurojo jį filmuojant vaizdo klipą.

Tarp „Maybach“ klientų buvo ir rusų turtuolis Romanas Abramovičius bei Brunėjaus sultonas.

„Bentley“ vadovas teigia jau užmezgęs kontaktus su keliais „Maybach“ klientais. „Pokalbiai nebuvo labai pozityvūs – jie jaučiasi palikti vieni“, – apie „Maybach“ savininkų savijautą pasakojo W. Duerheimeris.

Jis atskleidė, kad iš jo laiškus gaunantys „Maybach“ klientai kviečiami į VIP turą „Bentley“ gamykloje Anglijoje.

Pernai „Bentley“ pardavimai išaugo 37 proc., iki 7 003 automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją