Bentley Bentayga EWB First Edition“ modeliai bus riboto leidimo ir gaminami tik pirmus 12 mėnesių. Jie bus beveik 20 cm ilgesni nei standartiniai „Bentayga“ modeliai ir pasižymės itin turtinga standartine komplektacija bei elegantiškais „First Edition“ ženklais.

Pirmasis naujos kartos modelis

Pirmiausiai juos bus galima pastebėti ant masyvaus galinio „Bentley Bentayga EWB First Edition“ statramsčio. Lipant į automobilį, pasitiks apšviesti slenksčiai, o galinės durys užsidarys vienu klavišo paspaudimu. Viduje „First Edition“ ženklai elegantiškai išraižyti priekinėje panelėje bei išsiuvinėti sėdynių atlošuose. Taip pat šio itin erdvaus modelio unikalumą pabrėš kontrastuojantys siuvinėjimai ant sėdynių bei grafiniai elementai ant durų apmušalų.

Negana to, „Bentley Bentayga EWB First Edition“ savininkai galės užsisakyti visiškai naują ir retai naudojamą apdailos sprendimą. Šio modelio priekinėje panelėje ir durų apdailose bus galima pasirinkti solidžiai atrodantį rankomis kurtą metalo perėjimą, kuris bus vos 0,075 mm storio ir estetiškai sujungs medžio apdailas.

Dėmesys pačioms smulkiausioms detalėms

Kalbant apie rankų darbą ir kruopščias detales svarbu pabrėžti, kad „First Edition“ modeliuose specialus salono apšvietimas bus jau standartinėje įrangoje. Odinėse durų apdailose rankomis sukurtos mažos skylutės, pro kurias švies LED apšvietimas. Jutikliniame ekrane vairuotojas ir keleiviai galės rinktis apšvietimą iš 30 spalvų ir taip susikurti atmosferą pagal savo skonį ar nuotaiką.

Taip pat jau standartinėje „Bentley Bentayga EWB First Edition“ įrangoje bus visiškai atnaujintas gamintojo salonas. Iki šiol „Bentley“ interjeruose naudotos rombų formos čia bus plastiškesnės ir pabrėš modelio erdvumą bei išskirtinumą. Jas taip pat papildys nauji siuvinėti raštai. Tuo tarpu nepakartojamą garsą čia užtikrins „Naim“ aukščiausios kokybės 1 720 vatų garso sistema su 20 garsiakalbių. Pastarieji turi specialius metalinius dangtelius, kurie savo formomis puikiai atkartoja „Bentley“ dizaino kalbą.

Ribos tik vaizduotė

Šioje „Bentley Bentayga EWB“ versijoje bus montuojami unikalūs 22 colių dešimties stipinų ratai. Jie pasižymi kryptiniu dizainu, todėl važiuojant lėtai sukuria optinę magiją, o sustojus ir žiūrint iš šono, atrodo, kad ratai sustoję tobulai simetriškai. Taip pat pirmieji „Bentley Bentayga EWB“ išsiskirs itin išraiškingomis ir blizgiomis apatinėmis grotelėmis bamperyje.

Nepaisant to, kad standartinės „Bentley Bentayga EWB First Edition“ įrangos sąrašas tikrai ilgas, klientai galės rinktis ir papildomų dalykų, kurie automobilį pavers visiškai individualizuotu pagal asmenybę ir gyvenimo stilių. Pavyzdžiui, su „Bentley Rear Entertainment“ sistema keleiviai galės transliuoti turinį iš savo išmaniųjų įrenginių į priekinių sėdynių nugarėlėse sumontuotus 10 colių skersmens ekranus.

Taip pat pasirinkę papildomą spalvų gamą, „Bentley Bentayga EWB First Edition“ savininkai galės rinktis ne iš 16, o iš daugiau nei 60 kėbulo atspalvių. Tokia pati pasirinkimo laisvė laukia ir salone, kurį galima derinti iš dviejų spalvų. Apdailos čia gali būti nuo itin sportiškai atrodančio blizgaus anglies pluošto iki neseniai „Bentley“ pradėtos naudoti natūraliai atrodančios porėto medžio apdailos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją