Kaip rašo „Auto Express“, britų „Bentley“ kompanijos vadovas Wolfgangas Schreiberis Šanchajaus parodos metu žurnalistams atskleidė, kad svarstoma galimybė nuo 2016 m. gaminti ketverių durelių prabangų kupė automobilį.

Gaminti naująjį modelį būtų naudojama „Bentley Continental GT“ platforma, o automobilis būtų puikus pasiūlymas tiems, kurie dairosi prabangesnio modelio nei „Mercedes CLS“ ar 6 serijos „BMW Gran Coupe“. Britų kupė turėtų kainuoti nuo 140 tūkst. svarų sterlingų.

Tuo pačiu vadovas pažymėjo, kad šiuo metu „Bentley“ kompanijos pagrindinis prioritetas – prabangus SUV automobilis. Prekybos salonuose jis pasirodys 2015 metais, o šiuo metu jau priimti 2000 išankstiniai modelio užsakymai. Jis kainuos nuo 120 tūkst. svarų sterlingų ir greičiausiai bus surenkamas „Volkswagen“ grupės gamykloje Slovakijoje. Ten šiuo metu yra gaminami „Porsche Cayenne“ ir „Audi Q7“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)