111
Kitas

10. „Hyundai“

O amerikiečiai savo skundus gali išdėstyti Nacionalinei greitkelių saugumo agentūrai (NHTSA), kuri pradeda tyrimą ir esant reikalui įpareigoja gamintojus paskelbti automobilių atšaukimo kampanijas.

Skaičiuojama, kad 2012-aisiais NHTSA sulaukė beveik 30 000 skundų. Vairuotojai reiškė nepasitenkinimą dėl stabdžių, variklių ir įvairiausių kitų agregatų. Šiame straipsnyje galite susipažinti su automobilių markėmis, kurios pernai sulaukė daugiausiai skundų. Gamintojams tai nėra džiuginanti statistika. Skaičiuojama, kad į pirmą penketuką patekusių markių pirkėjai nėra lojalūs – tik trečdalis jų vėl renkasi tą pačia markę. O klientų ištikimybe galinčios pasigirti kompanijos išlaiko apie 60 proc. pirkėjų.

Norėdamas nustatyti 10 automobilių markių, kurios 2012-aisiais sulaukė daugiausiai skundų, portalas „24/7 Wall St.“ peržiūrėjo pardavimų statistiką ir informaciją apie skundus, pateikiamą edmunds.com portale. Tuomet buvo suskaičiuota, kiek skundų teko 100 000 parduotų automobilių (2005-2012 m. gamybos). Į sąrašą nebuvo įtraukti gamintojai, kurių duomenys apie pardavimus JAV nepateikiami arba kurie jau nutraukė veiklą (pavyzdžiui, „Mercury“ ir „Saturn“).

Automobiliai, sulaukę daugiausiai skundų 2012 m.

111
Kitas

10. „Hyundai“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)