„Audi“ pardavimų ir marketingo vadovo Peterio Schwarzenbauerio teigimu, kompanija rimtai svarsto galimybę sukurti didelį vienatūrį. Jis sakė, kad tradicinis vienatūris yra „nuobodus sumanymas“, tačiau didelis šešiavietis ar septynvietis vienatūris, sukurtas „Audi“, yra tikrai įmanoma perspektyva.

Jis pripažino, kad „Ford S-Max“ yra tas vienatūris, į kūrį „Audi“ norėtų lygiuotis. „Ford“ teigimu, „S-Max“ pritraukė daugybę pirkėjų, kurie anksčiau vairavo prestižinio segmento automobilius.

P. Schwarzenbaueris taip pat atskleidė, kad ateityje galime išvysti du ratus turintį „Audi“. Tai tapo realu po to, kai „Audi“ neseniai nusipirko motociklų gamintoją „Ducati“. Vis dėlto P.Schwarzenbauerio teigimu, rinkoje nepamatysime „Audi“ ženkliukais apklijuotų „Ducati“ motociklų, todėl tikėtina, kad tai bus motoroleris ar kita dviratė transporto priemonė.

Šiam sektoriui gamintojai rodo didelė dėmesį dėl vis augančio dviračių transporto priemonių poreikio Azijoje.

Svarbiausiems „Audi“ konkurentams BMW ir „Mercedes“ priklausančios markės – „Mini“ bei „Smart“ – jau ruošiasi pristatyti elektra varomus motorolerius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)