Speciali ekspozicija „Audi future lab: mobility“ („Audi ateities laboratorija: mobilumas“), kuri veiks nuo gruodžio 6 d. iki 2013 m. kovo 17 d., demonstruoja markės iniciatyvas ateities variklių, ateities energijos formų ir miesto ateities srityse. Ekspozicijoje matyti ateities pavarų sistemos ir degalai bei mobilumo sprendimai pasaulio metropolijoms.

„Audi“ ateities variklių ekspozicijoje demonstruojamos pavarų technologijos, kurias vysto „Audi“. Kartu su TDI ir TFSI varikliais, kurie išlieka pagrindiniai ramsčiai markės šiandieniame gyvavimo laikotarpyje, ši teminė sritis dėmesį koncentruoja pavarų elektrifikacijai „Audi e-tron“ koncepcijoje. „Plug-in“ hibridinė technologija yra būtent ta sritis, ties kuria dabar koncentruojasi kompanija.

„Audi“ skiria ypatingą dėmesį vystant naujus atsinaujinančius ateities energijos šaltinius transporto priemonėms. Šie degalai tapo „Audi“ ateities energijų ekspozicijos tema. Kartu su besispecializuojančiais šioje srityje partneriais, markė kuria naujas mobilumo galimybes su „Audi e-gas“ projektu. Tuo pačiu ji įtraukta į tokius projektus, kaip nauji biodegalai, kaip „Audi e-ethanol“ ir „Audi e-diesel“, kurie rinką turi sudominti savo neutraliuoju anglies dvideginiu CO2.

„Audi“ miesto ateities ekspozicija iliustruoja kaip intensyviai kompanija stebi ir įvertinta socialines kaitas. Ši tema susijusi su „Audi Design“ ir taip pat „Audi Urban Future“ iniciatyvomis. Tai globalinis ekspertų tinklas, generuojantis naujas mobilumo idėjas didžiausioms pasaulio metropolijoms.

„Audi museum mobile“ pateikia visas tris temas per patrauklias ekspozicijų formas. Jose trys ateities automobiliai: „Audi R8 e-tron“ technologinė platforma, Le Mano lenktynių automobilis „Audi R18 e-tron quattro“ ir naujasis „Audi A3 Sportback TCNG“, varomas „Audi e-gas“ degalais.

„Audi urban concept Spyder“ ir „Audi e-Bike Wörthersee“ studijos kviečia pažvelgti į jaunatvišką ir sumanią rytojaus mobilumo formą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)