Opel Meriva” debiutavo 2003 m. ir sukūrė mažų vienatūrių segmentą. Antros kartos modelis pasirodė 2010 m.

Atnaujintas „Opel” vienatūris išsiskiria šiek tiek pakeistu dizainu, įvairiomis moderniausiomis technologijomis, kurios dar labiau didina modelio efektyvumą ir patogumą. Automobilyje bus montuojamas ir naujos kartos 1.6 l CDTI, kuris yra vienas tyliausiai dirbančių ir efektyviausių dyzelinių variklių savo klasėje. Be to, vairuotojai salone ras naujos kartos „Opel IntelliLink” informacijos – pramogų sistemą, kuri leis naudotis daugybe funkcijų bei integruoti išmanųjį telefoną.

Atnaujintoje „Merivoje“ taip pat bus montuojami naujos kartos benzininiai, LPG ir dyzeliniai varikliai, kurie jau dabar atitinka „Euro 6“ taršos standartus, įsigaliosiančius 2015 m. spalį.

Neseniai paskelbtoje Vokietijos techninės apžiūros asociacijos 2014 m. ataskaitoje skelbiama, jog „Meriva“ turi mažiausiai defektų tarp iki 3 metų amžiaus automobilių. Per metus Vokietijos techninės apžiūros asociacija peržiūrėjo ir įvertino apie 8 mln. eksploatuojamų automobilių. 2 – 3 metų kategorijoje, visos tikrintos antros kartos „Meriva“ išsiskyrė kokybe iš visų kitų Vokietijoje patikrintų lengvųjų automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)