Gamintojai „Polo“ įdiegė naują elektrinį vairo stiprintuvą, o tai esą pagerins automobilio valdymą. Pirkėjams kaip papildoma įranga bus siūloma „Sport Select“ pakaba, taip pat naujos pagalbinės saugumo sistemos.

Gamintojai žada, kad atnaujintas „Polo“ bus iki 21 proc. ekonomiškesnis, o visa jo variklių gama atitiks „Euro 6“ taršos reikalavimus. Taupiausia versija bus „Polo TDI BlueMotion“, kurios vidutinės degalų sąnaudos turėtų siekti 3,2 l/100 km, o CO2 emisija – 82 g/km.

Benzininių variklių gamoje bus trijų ir keturių cilindrų varikliai, kurių galia sieks nuo 60 iki 150 AG. Atnaujinto „Polo GTI“ galia padidės nuo 180 iki 192 AG. Dyzelinių variklių gerbėjams bus siūlomi trys 1.4 TDI variantai – 75, 90 ir 105 AG.

„Volkswagen“ žada, kad Vokietijos rinkoje atnaujintas „Polo“ bus siūlomas už tą pačią kainą kaip ir dabartinis modelis.

Oficialus atnaujinto „Volkswagen Polo“ debiutas numatytas kovo mėnesį Ženevos automobilių parodoje, po kurios šis modelis pasirodys ir rinkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)