Daugybę metų pagrindinės „Subaru“ vertybės buvo unikalūs „Boxer“ varikliai ir keturių ratų pavara. Atnaujintas 2016 m. „Forester“ turi išsaugojo šias vertybes, tačiau taip pat gavo daugybę kokybę ir patogumą pagerinančių sprendimų, tikina gamintojas.

Atliekant kosmetinį detalių atnaujinimą pakeista priekinės „Forester“ dalies konstrukcija integruojant „Bi-LED“ priekinius žibintus ir dienos šviesos žibintus. Be to, „Forester“ dabar turi į vairą reaguojančius kampinius žibintus, kurie manevruojant geriau apšviečia akląsias vietas.

Automobiliui uždėti nauji 17 ir 18 colių skersmens lengvojo lydinio ratai.

Visuose „Forester“ modeliuose jau baziniame lygyje įrengta pastovaus greičio palaikymo sistema, VDC stabilumo ir traukos kontrolės sistema, „Bluetooth“ sistema, priekinio ir galinio lango šildytuvas bei suteikiama trejų metų techninio aptarnavimo garantija.

Standartinės įrangos naujovė dabar yra elektra šildomas vairas ir sėdynės – tiek priekinės, tiek galinės. XE modeliai dabar standartiškai turi navigacijos sistemą su jutikliniu ekranu. Visi modeliai, kuruose yra odinis salonas, jau turi sėdynių atminties funkciją.

„Subaru Forester“ įrengta bekelės pagalbos sistema X-MODE, kuri yra standartinė daugelyje „Lineartronic“ automatinės transmisijos modelių. X-MODE bekelės pagalbos sistema skirta variklio valdomumui reguliuoti, simetriškam visų ratų pavaros ir stabdymo veikimui bei sukibimo jėgos valdymo sistemoms stebėti, siekiant pagerinti sukibimą esant sudėtingoms sąlygoms.

Gamintojo teigimu, pastebimai pagerintas „Forester“ triukšmo lygis. Sumažintas kelio, vėjo ir variklio skleidžiamo triukšmo girdimumas, taip pat buvo perderinta pakaba – dabar ji veikia tyliau.

Nors automobilis ir buvo atnaujintas, „Forester“ kaina prasideda nuo to paties ankstesnio lygio – 23900 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)