Nuo šiol Vilniuje „Škoda“ turės du aptarnavimo centrus – pernai atvertą autocentrą Dubliškių g. ir šiemet atnaujintą pirmąjį įmonės autocentrą Lietuvoje.

Abiejuose autocentruose siūlomas identiškas paslaugų spektras visapusiškam naujų ir naudotų automobilių pardavimui bei aptarnavimui. Vienintelis skirtumas – pernai atsidariusiame salone Dubliškių g. veikia ir kėbulų remonto cechas bei yra įrengta naudotų automobilių prekybos aikštelė.

„Pastatas ir naujų automobilių prekybos salė atnaujinti pagal naujausius „Škoda“ reikalavimus, taip pat salone įrengta klientų poilsio zona. Autoservise pakeista absoliučiai visa įranga visose darbo vietose (keltuvai, darbastaliai, įrankiai). Perdaryta vėdinimo autoservise ir oro kondicionavimo pardavimo salone sistema.

Atnaujinta automobilių plovykla, sukurta ženkliai daugiau vietų klientų automobilių parkavimui. Taigi, nors autocentras Dubliškių g. ir yra visais požiūriais dvigubai ar net daugiau didesnis, tačiau abiejuose centruose teikiamos paslaugos visiškai vienodos, niekuo nesiskiria“, – teigia bendrovės ARX, importuojančios „Škoda“ automobilius į Lietuvą vadovas Česlavas Antonovičius.

Anot Č. Antonovičiaus, sprendimas atnaujinti senąjį įmonės autocentrą susijęs su klientais, kurie per 17 metų priprato prie pirmojo autocentro vietos ar kuriems ši vieta yra tiesiog patogesnė. Taip pat abiejuose centruose klientai gali susipažinti su visais „Škoda” modeliais, juos išbandyti, įsigyti bei aptarnauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)