Šią ne pačią geriausią naujieną hibridinių automobilių gerbėjams „Automotive News“ svetainei pranešė nenorėjęs savęs įvardinti šaltinis. Pasak jo, turėjęs pasirodyti 2015 m. pavasarį, naujos kartos „Toyota Hybrid“ automobilis debiutuos tų pačių metų rudenį.

Nors vėlavimo priežastys nėra žinomos, greičiausiai tai susiję su gamintojo siekiu dar labiau sumažinti naujos kartos modelio degalų sąnaudas. Teigiama, kad naujos kartos hibridinė sistema bus mažesnė, lengvesnė ir labiau efektyvi. Todėl pagrįstai tikimasi, kad ketvirtos kartos modelis bus dar 10 procentų taupesnis už dabartinį „Prius“, kurio vidutinės degalų sąnaudos yra vos 3,9 l/100 km.

1997 metais pasirodęs „Toyota Prius“ modelis yra populiariausias hibridinis automobilis pasaulyje. Nuo 2009 metų gaminamas trečios kartos „Prius“ 2011 metais buvo atnaujintas, o jį kitais metais pakeis ketvirtos kartos modelis. Taip pat 2016 metų spalio mėnesį numatomas iš tinklo įkraunamo „Toyota Prius Plug-in“ hibrido debiutas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)