„Ateitis priklauso „dyzeliui“ ir visų varančiųjų ratų sistemai“, – Los Andželo automobilių parodoje sakė „R GmbH“ vykdomasis direktorius Ulrichas Richteris.

Jo teigimu, „R GmbH“ galėtų iš kiekvieno „Volkswagen“ markės automobilio sukurti R versiją, todėl nereikėtų nustebti, jeigu ateityje pamatysime ir tokių kaip „Passat R“ modelių.

Be to, U. Richteris išsakė savo nuomonę ir apie degalų sąnaudų sumažinimo būdus. Jo teigimu, automobilio svorį sumažinus 100 kg, galima gauti tokį pat ekonomiškumą kaip ir hibridinių automobilių.

Anksčiau jau skelbta, kad Los Andžele gamintojai patvirtino, jog serijiniam „Beetle R“ uždegta žalia šviesa. Manoma, kad „Beetle R“ bus komplektuojamas su benzininiu 2.0 l, keturių cilindrų varikliu, kuris išvysto 270 AG ir 320 Nm. Šis jėgos agregatas montuojamas ir į „Volkswagen Golf R“ bei „Scirocco R“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją