Iki šiol „Transekstos“ prezidentu dirbęs Antanas Dadurka toliau lieka vadovauti asociacijai, užimdamas valdybos pirmininko pareigas.

Lietuvos politikos ir visuomenės veikėjas, Klaipėdos universiteto prorektorius R. Didžiokas su šalies techninės apžiūros sistema susipažino prieš dvidešimt metų. Būdamas Lietuvos Respublikos Seimo Ekonomikos komiteto nariu, o vėliau dirbdamas Susisiekimo ministru R. Didžiokas dalyvavo kuriant ir formuojant šalies techninės apžiūros struktūrą.

„Sieksiu kelti TA paslaugų kokybę. Šis tikslas visada aktualus ir skatinantis nuolat atsinaujinti. Modernėjant transporto priemonėms keičiasi ir jų techninės būklės patikros įranga. Tai kelia iššūkius ne tik personalui, aptarnaujančiam sudėtingėjančią įrangą, bet kartu visai techninės apžiūros sistemai, tenkinant augančius visuomenės poreikius“, - teigia asociacijos prezidentas R. Didžiokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)