Nuo šiandien jau prasidėjo „Volkswagen ID.3“ ankstyvieji išankstiniai užsakymai. „Volkswagen ID.3“ kainos prasidės nuo 45.580 eurų. Dėl didelio užsakymų kiekio tikimasi, kad klientus, pateikusius užsakymus išankstinės prekybos pradžioje, naujasis „Volkswagen ID.3“ pasieks nuo 2023 m. ketvirto ketvirčio.

„Naujasis „Volkswagen ID.3“ įkūnija mūsų dėmesį kokybei, dizainui ir tvarumui. Jo dizainas tapo brandesnis, salone naudojamos medžiagos – kokybiškesnės“, – sako „Volkswagen“ valdybos narė pardavimams, rinkodarai ir popardaviminėms paslaugoms Imelda Labbe. Kurdama naująją modelio versiją, komanda atsižvelgė ir į klientų pastebėjimus bei patarimus, kurie leido pagerinti automobilį ir papildyti standartinę komplektaciją. „Klientų poreikiai visados buvo mūsų dėmesio centre, todėl atidžiai jų klausomės tam, kad savo automobilius dar geriau pritaikytume pagal jų reikalavimus“, – sako I. Labbe.

Naujajame „Volkswagen ID.3“ bus įdiegta naujausios kartos programinė įranga, kuri užtikrins geresnį sistemos veikimą, o atnaujinimų sulauks nuotoliniu būdu. Be to, nuo šiol į bazinę komplektaciją įtrauktas 12 colių įstrižainės ekranas, išimamas bagažinės dugnas ir centrinė konsolė su dviem gėrimų laikikliais.

Įkrauti bateriją padės ir tokios patogios funkcijos, kaip „Plug & Charge“ bei išmanioji „Electric Vehicle Route Planner“ maršruto planavimo sistema. Į naująjį ID.3 taip pat bus montuojami naujausi vairuotojo asistentai, pavyzdžiui, spiečiaus duomenimis paremtas „Travel Assist“ ir „Park Assist Plus“ su atminties funkcija.

„Dalis „Volkswagen“ misijos – pasiūlyti naujausias technologijos ir inovacijas visuose savo modeliuose, įskaitant ir tokius kompaktinius hečbekus, kaip ID.3. Kalbant apie vairavimą palengvinančias sistemas, spiečiaus duomenimis paremtas „Travel Assist“ leido mums žengti dar vieną žingsnį autonominio vairavimo link“, – teigė „Volkswagen“ valdybos narys atsakingas už plėtrą Kai Grunitzas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją