1. A klasės MERCEDES

Šis mažylis 2009 metais buvo labiausiai perkamas šios klasės modelis Vokietijoje.

Mažojo Mercedes silpnos vietos: stabdžių diskai, „Variotronic“ pavarų dėžė ir vandens siurblys. Daugiau trūkumų per TÜV patikras neužfiksuota. Geros būklės 2009 metų A klasės Mercedes Lietuvoje kainuoja nuo 20 tūkst. Lt.
Mercedes-Benz A-klasė (2009 m.)

2. TOYOTA COROLLA VERSO

Kompaktinis japonas yra itin patikimas vienatūris, tik jis turi vieną silpnybę – tai apšvietimo sistema.

Vienintelis rūpesčių keliantis variklis yra nuo 2005 m. montuotas dviejų litrų turbodyzelis. Geros būklės naudotas vienatūris kainuoja nuo 21 400 Lt.
Toyota Corolla Verso

3. OPEL MERIVA

Praktiškas Opel mažylis įtikina savo itin novatoriška galinių sėdynių sistema, tačiau turi silpnus stabdžius, prastoką vairo mechanizmą ir duslintuvą.

Pasitaiko rūpesčių dėl 1.7 CDTI variklio. Geros būklės 2009 metų gamybos Meriva kainuoja nuo 16 tūkst. Lt.
Opel Meriva

4. ŠKODA ROOMSTER

Šaunusis čekas – patikimas automobilis. Rūpesčių kyla tik dėl priekinės ašies įvorių ir būgninių stabdžių. Po ilgalaikio testo Roomster buvo įvertintas penketu (gerai). 2009 metų gamybos automobilio kaina Lietuvoje – nuo 17 tūkst. Lt.
Škoda Roomster

5. SUZUKI SPLASH

Mažylio vienatūrio su paaukštintu stogu TÜV patikrų balansas gana pozityvus. Rūpesčių gali kilti tik dėl dažnai randamų prasisunkiančios alyvos požymių. Opel Agila platformos pagrindu sukonstruotas vienatūris nėra dažnas svečias Lietuvos keliuose ir kainuoja nuo 15 400 Lt.
Suzuki Splash (2008 m.)

6. FORD FUSION

Mažą vienatūrį iš Kelno renkasi vis daugiau žmonių, ieškančių nedidelio ir erdvaus automobilio. Ypač džiugina neblogi TÜV patikrų rezultatai, o palanki Fusion kaina dar labiau vilioja pirkėją. 2009 metais pagaminto automobilio kaina Lietuvoje – nuo 16 400 Lt.
Ford Fusion

7. NISSAN NOTE

Renault Modus platformos „brolis“ paperka savo erdve ir stiliumi. Didžiausi trūkumai: nepatvarūs priekinės ašies lankstai ir per greitai susidėvinti išmetamoji dujų sistema. Visa kita – tik smulkmenos. Naudoto japono (pagaminto 2009 metais) kaina – nuo 15 800 Lt.
Nissan Note

8. HYUNDAI MATRIX

Šio korėjiečio savininkams daugiausia rūpesčių kelia trijų cilindrų dyzelinis variklis, gendantys klimato sistemos kompresoriai ir išsikraunantys akumuliatoriai. Automobilių, neturinčių jokių trūkumų, pasitaiko gana retai. Todėl ir jo kaina gana maža – nuo 12 tūkst. Lt.
Hyundai Matrix

9. PEUGEOT 1007

Egzotiškas 207-ojo modelio „pusbrolis“ paaukštintu kėbulu kelia rūpesčių ne tik dėl itin jautrių slankiųjų durelių, bet ir dėl prasisunkiančios alyvos iš pavarų dėžės ir variklio. 2009 metais pagamintas šiek tiek kitoks nei kiti prancūziškas vienatūris kainuoja nuo 12 500 Lt.
Peugeot 1007

10. KIA VENGA

Įveikęs ilgalaikį „Auto Bild“ testą, jis buvo įvertintas šešetu (labai gerai). Taškus Kia surenka už paprastas, nesudėtingas technologijas, kurios retai genda. Taigi šis erdvės milžinas tikrai vertas dėmesio. Jo kaina – nuo 18 tūkst. Lt.
Kia Venga