55-erių K. Blockas žuvo Jutos valstijoje. „Labai liūdna pranešti, bet galime patvirtinti, kad Kenas Blockas mirė patekęs į sniego automobilio avariją.

Kenas buvo vizionierius, neįtikėtinų dalykų pradininkas ir ikona. O svarbiausia – tėvas ir vyras. Jo nepaprastai trūks“, – skelbiama „Hoonigan“ pranešime „Instagram“ socialiniame tinkle.

Vietos pareigūnas tvirtino, kad K. Blockas leidosi stačiu šlaitu, sniego automobilis netikėtai virto ir prispaudė vairuotoją.

K. Blockas žuvo incidento vietoje dėl avarijoje patirtų sužalojimų. Skelbiama, kad jis važiavo grupėje, tačiau nelaimės metu buvo vienas.

2005 metais K. Blockas pradėjo ralio karjerą, buvo išrinktas „Rally America“ metų naujoku, dalyvavo pasaulio ralio čempionate, dukart lipo ant podiumo bei buvo iškovojęs kelis medalius ekstremalaus sporto žaidynėse.

Vyras kūrė vaizdo klipus iš vairavimo pavojingomis, kupinų kliūčių trasomis.

K. Blockas į automobilių sportą atėjo tik sulaukęs 34-erių, tačiau vėlyvas startas jam nesutrukdė tapti vienu geriausiai atpažįstamų veidų šiame sporte.

K. Blocką prisikviesti į bet kokias varžybas organizatoriams reiškė garantuotą sėkmę ir pajamas. Minios žmonių plūsdavo stebėti charizmatiško lenktynininko pasirodymų, nors jam ne visada ir ne visur sekdavosi.



Kenas Blockas
Kenas Blockas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)